Uw Ideale
ZorgNetwerk

Zorgorganisaties worden steeds afhankelijker van hun netwerk. Er wordt meer gedigitaliseerd in de zorg, wat de vraag naar een betrouwbaar en veilig netwerk doet toenemen. Bovendien is er een groeiende diversiteit in de verschillende typen gebruikers met één of meerdere devices. Ook domotica en IoT maken steeds meer gebruik van het netwerk. Een zorgnetwerk dat 24/7 optimaal functioneert, is noodzakelijk. Maar hoe zet u in op een veilig en toegankelijk netwerk én focust u tegelijk op zorgverlening? SLTN wijst u graag de weg.
 

Eén netwerk voor alle gebruikers

SLTN ontzorgt uw zorgorganisatie met Uw Ideale ZorgNetwerk. Zo kunt u focussen op wat er echt toe doet: dienstverlening aan cliënten. Samen implementeren we een zorgnetwerk op maat van uw organisatie. Op basis van de rol van de gebruiker en het Zero Trust Framework krijgt elke gebruiker alleen toegang tot het voor hem of haar relevante deel van het netwerk. Zo werken uw medewerkers, uw cliënten én hun bezoekers veilig en efficiënt op hetzelfde zorgnetwerk, zonder dat het verkeer verstoord wordt.

Benieuwd hoe Uw Ideale ZorgNetwerk eruitziet?

In deze whitepaper:

  • De stakeholders van Uw Ideale ZorgNetwerk
  • Uw Ideale ZorgNetwerk: goed beveiligd én toegankelijk
  • De voordelen van Uw Ideale ZorgNetwerk voor uw zorgorganisatie
  • SLTN als ICT Services Provider

Onze aanpak voor Uw Ideale ZorgNetwerk

Innovatie en begeleiding

Adoptiebegeleiding bij de uitrol en ingebruikname van een nieuwe werkplek voor alle zorgmedewerkers

24/7 beschikbaarheid

Support via de servicedesk die dag en nacht beschikbaar is of via werkpleksupport op locatie

Krachtige performance

Een zorgnetwerk dat 24/7 beheerd, beveiligd én toegankelijk is

Uw Ideale
ZorgNetwerk
-as-a-Service

IT-ontzorging, flexibele capaciteit en voorspelbare kosten

Klantcases

Lees wat andere zorgorganisaties zeggen

Zorgorganisaties zijn steeds afhankelijker van hun ICT-netwerk en hebben daarmee ook behoefte aan een veilige, digitale werkomgeving. Ontdek hoe SLTN de digitalisering van deze organisaties ondersteunt met innovatieve ICT-oplossingen!

SLTN ontzorgt uw zorgorganisatie

Klaar voor Uw Ideale ZorgNetwerk?

Samen bouwen we aan een zorgnetwerk op maat van uw organisatie. Wilt u weten wat SLTN voor u kan betekenen? Kies voor ontzorging, veilige toegang en betrouwbaarheid.