Uw Ideale
ZorgInformatie

In de zorg bepaalt de praktijk. ICT is er om de praktijk te ondersteunen, met oplossingen vanuit data, applicaties en IT infrastructuur. Ervoor zorgen dat technologie de zorg echt helpt, dat is de essentie van Uw Ideale Digitale Transformatie. Gericht op het verbinden van praktijk, de data en de technologie, is datagedreven werken een centraal onderwerp binnen SLTN. SLTN helpt hiermee de zorg met haar “Ideale Digitale Transformatie”. SLTN realiseert dit door het bieden van:

  • Inzicht in het volwassenheidsniveau in datagedreven werken en de relatie tussen de praktijk, de processen en de huidige en benodigde infrastructuur vanuit het data- en applicatielandschap.
  • Verklarende en voorspellende inzichten voor de dienstverlening in de zorg door optimaal gebruik te maken van uw eigen en beschikbare data. Om te sturen, verantwoorden, analyseren en te voorspellen.
  • Toekomstbestendige ICT oplossingen door uw databronnen, applicaties en technologie effectief te combineren, waardoor de SLTN thema’s (Digitale Transformatie, Werkplek, Communicatie, Cloud, Netwerk & Security) naadloos in elkaar te overlopen. SLTN helpt in het gehele traject door verantwoordelijk ter nemen zowel in advies, ontwerp, implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Door het naadloos aansluiten van de verschillende SLTN thema’s begeleiden wij onze relaties in de zorg van nieuwe inzichten naar nieuwe toepassingen en van nieuwe toepassingen naar nieuwe inzichten. Betrouwbaar en schaalbaar verbinden van praktijk, data en technologie maakt SLTN Uw Ideale Future Proof IT zorgpartner.

SLTN. Ontzorgt ICT.

Wij bouwen samen aan Uw Ideale ZorgCloud.
Samen met ons rijk ecosysteem van partners en leveranciers creëren we Uw Ideale ZorgCloud. Uw vaste huisarchitect van SLTN gaat met uw zorgwensen aan de slag en past de relevante innovaties toe op uw transitie.